nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Siasatan kes Mohd Nazlan selesai – SPRM

29 SEPT : Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Tan Sri Azam Baki mengesahkan siasatan agensi penguatkuasaan itu terhadap kes Hakim Mahkamah Rayuan, Datuk Mohd Nazlan Mohd Ghazali sudah pun selesai.

Bagaimanapun menurut beliau, butiran lanjut mengenai siasatan itu tidak boleh didedahkan berikutan arahan daripada Jabatan Peguam Negara (AGC).

“Kita sudah menyelesaikan siasatan. Seperti yang saya katakan sebelum ini, saya tidak dapat mengumumkan arahan selanjutnya apa yang kami (akan) terima daripada AGC. Buat masa ini, saya tidak akan mengulas lanjut,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika ditemui media di Georgetown, Pulau Pinang, hari ini,

September lalu media melaporkan kertas siasatan kes membabitkan Mohd Nazlan kini berada di SPRM selepas Jabatan Peguam Negara (AGC) minta siasatan lanjut dilakukan.

Azam berkata, kertas siasatan itu pernah dihantar kepada AGC sebelum ini, sebelum ia dipulangkan untuk siasatan lanjut yang merupakan proses normal membabitkan kertas siasatan.

Pada 21 Ogos lalu, Peguam Negara, Tan Sri Idrus Harun dilaporkan berkata, kertas siasatan kes membabitkan Mohd Nazlan tidak berada dengan AGC.

SPRM sebelum ini dilapor membuka kertas siasatan terhadap Mohd Nazlan, susulan laporan polis menafikan tuduhan dibuat penulis blog, Raja Petra Kamarudin mengenai dakwaan ada sejumlah wang yang tak dapat ditentukan punca dalam akaunnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.