nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Australia tamatkan isolasi mandatori COVID-19 mulai 14 Oktober ini

30 SEPT : Perdana Menteri Anthony Albanese mengumumkan Australia akan menamatkan keperluan isolasi mandatori COVID-19 pada 14 Oktober.

Pengumuman itu dibuat selepas mesyuarat kabinet yang dipengerusikannya, di mana para menteri bersetuju untuk menamatkan keperluan isolasi mandatori untuk COVID-19 berkuat kuasa 14 Okt, dengan setiap pihak pelaksana akan membuat perubahan terhadap perundangan kesihatan awam yang berkaitan.

Kabinet juga bersetuju untuk menamatkan Bayaran Cuti Bencana Pandemik pada tarikh yang sama.

Bagaimanapun, bantuan kewangan akan terus disediakan kepada pekerja kasual di pusat penjagaan warga emas, penjagaan orang kurang upaya, penjagaan kesihatan Orang Asli dan penjagaan hospital.

Pada sidang akhbar di ibu negara Canberra, Ketua Pegawai Perubatan Paul Kelly, berkata wabak itu belum berakhir dan peningkatan jangkitan virus itu di masa depan, seperti yang berlaku di Australia awal tahun ini, mungkin berlaku.

“Kami berada dalam fasa penularan wabak komuniti yang sangat rendah di Australia,” katanya, sambil menambah bahawa ini sama sekali tidak membayangkan bahawa wabak itu telah berakhir.

“Bagaimanapun, pada masa ini, kadarnya sangat rendah bagi kes kemasukan ke hospital, kemasukan ke unit rawatan rapi, penularan di pusat penjagaan warga emas, dan pelbagai langkah lain yang kami pantau teliti, dan dimuatkan dalam laporan terbuka mingguan kami,” katanya kepada pemberita.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.