nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kepulangan Ismail Sabri disambut sebagai Wira Bahasa Melayu

30 SEPT :  Kepulangan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob dari lawatan kerja ke New York dan Abu Dhabi disambut sebagai wira Bahasa Melayu kerana mencatatkan sejarah, apabila berucap dalam bahasa kebangsaan di Perhimpunan Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (UNGA) di New York.

Antara yang hadir ialah kakitangan Dewan Bahasa dan Pustaka bersama wakil Persatuan Penulis Nasional Malaysia (PENA), yang membawa plakad antaranya “Ismail Sabri Wira Negara Angkat Bahasa Negara di Pentas Dunia”.

Di UNGA yang menghimpunkan lebih 150 pemimpin dunia untuk acara tahunan itu, Ismail Sabri menyampaikan Kenyataan Negara dalam bahasa Melayu – kali pertama oleh seorang pemimpin Malaysia berucap menggunakan bahasa Melayu sepenuhnya pada perhimpunan diplomatik terbesar itu.

Beliau turut menyentuh pelbagai isu antarabangsa antaranya konflik di Ukraine, isu Myanmar dan Palestin serta sekuriti makanan dan perubahan iklim.

Pesawat yang membawa Perdana Menteri dan delegasinya selamat tiba di Kompleks Bunga Raya (KLIA), kira-kira 10.30 malam tadi selepas menamatkan lawatan kerja empat hari ke New York dan Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu (UAE).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.