nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penduduk Kelantan di kawasan berisiko banjir perlu berwaspada

30 SEPT : Penduduk Kelantan yang tinggal di kawasan rendah dan berisiko banjir perlu berwaspada dan berhati-hati bagi menghadapi Monsun Timur Laut atau musim tengkujuh yang dijangka melanda tidak lama lagi.

Pengarah Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM) Kelantan Mohd Adzhar Mujab berkata sekiranya hujan berterusan sehingga mengakibatkan air mulai naik di kawasan penempatan terbabit, penduduk perlu segera membuat persiapan untuk berpindah ke tempat yang lebih selamat.

“Penduduk juga dinasihatkan supaya tidak mudah percaya dengan maklumat atau berita  yang tidak sahih terutama berkaitan banjir yang boleh menimbulkan keresahan orang ramai,” katanya ketika dihubungi Bernama hari ini.

Mohd Adzhar berkata seramai 1,349 pegawai dan anggotanya berada dalam keadaan bersedia apabila menghadapi hujan lebat, selain memastikan kelengkapan logistik bersiap siaga termasuk 84 pelbagai bot, 16 lori, 14 kenderaan pacuan empat roda dan 13 ambulans.

Beliau berkata APM turut mengadakan beberapa siri latihan menyelamat bersama anggota dan komuniti sebagai persediaan untuk meningkatkan kemahiran dan keyakinan menghadapi situasi bencana banjir di Kelantan.-BERNAMA

Get real time updates directly on you device, subscribe now.