nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPN minta rakyat terima baik proses demokrasi

24 NOV : Ketua Polis Negara meminta semua rakyat di negara ini menerima dengan baik proses demokrasi berhubung pelantikan Perdana Menteri ke-10.

Tan Sri Acryl Sani Abdullah Sani berkata pembentukan kerajaan baru selepas Pilihan Raya Umum ke-15 ini adalah mengikut lunas demokrasi seperti yang ditetapkan Perlembagaan.

Saya menasihatkan semua pihak menerima proses ini dengan baik tanpa perlu mewujudkan suasana tidak harmoni dalam kalangan masyarakat.

“Ini adalah demi kepentingan rakyat negara ini bagi memastikan keselamatan dan keamanan kekal terpelihara,” katanya ketika dihubungi Berita Harian hari ini.

Beliau berkata tumpuan utama Polis Diraja Malaysia (PDRM) adalah memastikan proses peralihan kepimpinan kerajaan ini berjalan lancar tanpa sebarang gangguan daripada mana-mana pihak.

“PDRM tidak akan sekali-kali bertolak ansur dengan sebarang cubaan yang mengganggu-gugat keselamatan dan ketenteraman awam,” katanya.

Dalam perkembangan berkaitan PDRM juga sedia maklum berhubung perancangan pihak-pihak tertentu yang ingin mengadakan perhimpunan dalam masa terdekat berhubung kemelut membabitkan parti politik.

“Saya nasihatkan orang ramai untuk sentiasa mematuhi undang-undang bagi memastikan proses demokrasi dan cuba tidak cuba mencetuskan kekecohan.

“Tindakan tegas akan diambil oleh PDRM bagi mana-mana penyokong parti politik atau pihak tidak bertanggungjawab yang melakukan sebarang provokasi serta menimbul dan membangkitkan isu perkauman dan agama,” katanya.

Orang ramai terutama pengguna dan pemilik akaun media sosial turut dinasihatkan untuk menjaga adab dan tingkah laku dalam mengeluarkan sebarang paparan yang boleh mencetuskan kegusaran pada masyarakat di negara ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.