nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Johor ucap tahniah kepada Anwar

24 NOV : Sultan Johor Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar hari ini menzahirkan ucapan tahniah kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim atas pelantikan beliau sebagai Perdana Menteri ke-10.

Ucapan tahniah itu dizahirkan menerusi poster yang dimuat naik di Facebook rasmi baginda ‘Sultan Ibrahim Sultan Iskandar’ sebentar tadi.

Turut menzahirkan tahniah ialah anakanda baginda, Tunku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim, juga di laman Facebook rasmi baginda.

Ucapan berkenaan turut dizahirkan menerusi poster Ahli Parlimen Tambun di Facebook ‘HRH Crown Prince of Johor’.

Sementara itu, Presiden MCA, Datuk Seri Wee Ka Siong turut menzahirkan ucapan tahniah kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim di atas pelantikan sebagai Perdana Menteri ke 10.

“Saya menghormati keputusan ini untuk membentuk sebuah Kerajaan Perpaduan demi kestabilan politik negara dan semua pihak bekerja keras membangunkan ekonomi untuk kesejahteraan rakyat.

“Tahniah diucapkan kepada YAB PM10! Satu tanggungjawab besar yang perlu digalas.

“Semoga dengan kepimpinan YAB PM baharu ini, negara kita dapat menghapuskan politik dendam dan mengelak daripada sebarang perpecahan dalam sebuah mas.yarakat majmuk,” katanya.

Terdahulu, Pengerusi Pakatan Harapan (PH) itu selesai mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri ke-10 di Istana Negara, Kuala Lumpur, petang tadi.

Anwar, 75, mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri selepas mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah selaras Perkara 40(2)(a) dan Perkara 43(2)(a) Perlembagaan Persekutuan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.