nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Letak jawatan jika tidak setuju dengan presiden

25 NOV : Mana-mana pemimpin UMNO boleh meletakkan jawatan jika terus mengeluarkan kenyataan biadap terhadap Presiden parti, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi.

Pengerusi Sekretariat Gabungan NGO Melayu Islam (Waris Pekembar) Bahagian Batu, Mohd. Rodzi Tajuddin berkata, tiada guna untuk mereka menjadi duri dalam daging jika terus mengkhianati Presiden.

“Kalau ketua bahagian UMNO dan ahli Majlis Tertinggi (MT) tidak berminat dengan Presiden sila keluar atau letak jawatan.

“Sesiapa yang menyuruh Ahmad Zahid meletakkan jawatan, mereka ini sebenarnya bacul,” katanya ketika Himpunan Solidariti Menyokong Presiden UMNO di Menara Dato’ Onn di sini hari ini.

Sebelum ini, ada pemimpin UMNO tampil mendesak Ahmad Zahid supaya meletak jawatan sebagai Presiden UMNO susulan kekalahan Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).

Mohd. Rodzi berkata, sekarang bukan masa yang sesuai untuk UMNO menukar pemimpin, sebaliknya parti itu perlu bersatu dan kuat seperti sebelumnya.

“Saya mengingatkan ahli-ahli UMNO supaya menolak golongan tidak setia dan khianat kepada institusi presiden ini pada pemilihan parti nanti,” katanya.

Sementara itu, Timbalan Presiden Kelab Penyokong Penyatuan Ummah, Zamil Ibrahim pula menggesa pucuk pimpinan UMNO untuk mengambil tindakan terhadap mana-mana pemimpin yang mengeluarkan kenyataan biadab dan mensabotaj parti pada PRU15 sebelum pemilihan baharu diadakan

Get real time updates directly on you device, subscribe now.