nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bekan telur di Melaka pulih

14 JAN: Bekalan telur ayam di Melaka pulih ekoran kemasukan bekalan import dari India baru-baru ini, kata Pengarah Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup (KPDN) negeri Norena Jaafar.

Beliau berkata bagaimanapun, orang ramai khususnya peniaga kuih raya diminta tidak melakukan pembelian secara pukal terutama menjelang sambutan perayaan dengan tujuan untuk menyimpan bekalan.

“Tiada had jualan telur dalam kuantiti tertentu seperti minyak masak bersubsidi tetapi orang ramai diminta tidak melakukan pembelian secara pukal.

“Kita tahu menjelang Tahun Baru Cina dan hari raya bakal menjelang tiba ini orang ramai sibuk mencari bekalan terutama untuk membuat persediaan sambutan seperti membuat kuih raya,” katanya kepada media selepas pemeriksaan tanda harga di gerai jualan di Jonker Walk di Melaka lewat malam tadi.

Pemeriksaan berkenaan turut disertai Exco Perpaduan, Penerangan, Sumber Manusia dan Hal Ehwal Pengguna negeri Ngwe Hee Sem.

Mengulas lanjut, Norena berkata walaupun tiada had jualan bagi bekalan telur, peniaga berhak menentukan jumlah kuantiti yang boleh dibeli oleh pengguna bagi memastikan bekalan mencukupi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.