nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sekiranya Bersatu bersih jelaskan pada SPRM: Anwar

2 FEB: Badan siasatan dan penguatkuasaan Mahkamah kekal bebas kata Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Beliau mengulangi bahawa kerajaan tidak mengulangi sikap menekan atau campur tangan dalam siasatan seperti yang dilakukan dahulu.

Beliau menasihati pihak yang disiasat saat ini usah gelojoh membuat tohmahan kerana badan siasatan bertindak atas laporan yang dibuat setelah mendapati projek-projek Kerajaan yang menelan belanja melampau tinggi serta tanpa proses tender.

“Siasatan yang dilakukan juga tidak tertakluk pada pandangan saya serta pihak Eksekutif,” kata Anwar pada sidang media selepas mesyuarat Kabinet hari ini.

Dalam pada itu, pemimpin Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) digesa memberi penjelasan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) mengenai kedudukan kewangan parti itu yang dikatakan mempunyai lebih RM300 juta di dalam akaun parti dalam masa singkat.

Anwar berkata, siasatan yang dijalankan SPRM adalah berikutan terdapat laporan yang dibuat.

“Sekiranya mereka benar-benar bersih seperti yang diceritakan, pemimpin tersebut perlu jelaskan kepada badan penyiasat mengapa pada masa singkat mampu mengumpul wang sebegitu banyak, dan dari sumber mana kepada SPRM,” katanya.

Dalam sidang media sama katanya,
Kerajaan turut mengusulkan supaya wujud kerjasama dengan pihak swasta serta syarikat berkaitan kerajan (GLC) untuk melatih golongan muda di bawah peruntukan TVET 2022.

“Kita mengusahakan langkah segera ini untuk memastikan anak-anak ini dilatih dan mendapat pekerjaan yang munasabah.

“Kerajaan juga berhasrat untuk ada kerjasama dengan Petronas di Pengerang, Johor dan DRB-Hicom Berhad di Pekan, Pahang dalam hal latihan TVET,” tambahnya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.