nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM sahkan pengurangan elaun pembangunan Ahli Parlimen

3 FEB: Perdana Menteri Datuk Seri aanwar Ibrahim mengesahkan terdapat pengurangan elaun pembangunan Ahli Parlimen daripada RM3 .8 juta kepada RM1.3 juta.

Pengurangan elaun itu katanya bertujuan untuk mengawal kewangan negara dan akan dilaksanakan secara berperingkat.

“Elaun tersebut merupakan peruntukan pembangunan untuk Ahli Parlimen, selaras dengan Pejabat Daerah dan Tanah serta Pegawai Pembangunan Negeri.

“Oleh kerana keadaan ekonomi, jadi saya ingat biarlah kita buat secara berperingkat, dana untuk Ahli Parlimen yang terlibat…ini memberikan contoh awal…maknanya kalau Ahli Parlimen sanggup kurangkan (elaun) walaupun ia bukan sumbangan peribadi, tetapi ia sumbangan pembangunan yang diselaraskan Ahli Parlimen dan Pejabat Daerah dan Tanah,” katanya.

Beliau berkata demikian selepas singgah menjamu selera di Kedai Makanan dan Minuman Salleh Abdullah di Port Dickson pada Jumaat.

Bagaimanapun katanya, kerajaan akan mempertimbangkan memberi peruntukan tambahan sekiranya terdapat keperluan mendesak di kawasan Parlimen seperti membaik pulih infrastruktur seperti masalah surau dan jalan rosak.

Beliau mengulas laporan media sebelum ini bahawa peruntukan kawasan untuk Ahli Parlimen tahun ini telah dikurangkan lebih 65 peratus iaitu daripada RM3.8 juta kepada RM1.3 juta.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.