nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BN Selangor runding PH selepas selesai agihan kerusi komponen

3 FEB: Barisan Nasional (BN) Selangor akan mengadakan rundingan dengan Pakatan Harapan (PH) selepas selesai mengadakan perbincangan mengenai pengagihan kerusi dengan komponen parti terdiri daripada MCA dan MIC peringkat negeri dalam waktu terdekat.

Pengerusi UMNO Selangor, Datuk Megat Zulkarnain Omardin berkata, perjumpaan dengan PH itu akan dimuktamadkan selepas semua komponen BN bersetuju mengenai jumlah kerusi bakal ditandingi BN pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Selangor yang dijangka diadakan selewat-lewatnya.

“(Rundingan) kita serah kepada PH untuk memikirkan bagaimana kita boleh memulakan rundingan secara semangat Kerajaan Perpaduan,” katanya pada sidang akhbar di Shah Alam pada Jumaat.

Megat Zulkarnain berkata, secara dasarnya UMNO Selangor telah mengenal pasti kerusi yang bakal ditandingi termasuk lima kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor yang dimenangi pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) lalu.

Bagaimanapun, beliau tidak memaklumkan jumlah kerusi yang akan ditandingi UMNO.

“Selepas dipersetujui, maka itu keputusan yang akan kita patuhi dan kita akan pastikan untuk tandingi dalam PRN Selangor,” ujar beliau.

Bagaimanapun, jelas beliau, bayangan kerusi bakal ditandingi peringkat negeri itu sudah dimaklumkan kepada Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

UMNO kini hanya menduduki tiga daripada 56 kerusi DUN di Selangor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.