nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

jangan guna retorik agama, perkauman mewajarkan rasuah

6 FEB: Pemimpin mahu pun ahli politik diingatkan supaya tidak menggunakan retorik agama atau perkauman untuk mewajarkan perbuatan rasuah.

Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, tidak mungkin agama digunakan untuk mempertahankan rasuah atau salahguna kuasa.

Malah tegas Presiden PKR itu, agama Islam jelas menolak penyalahgunaan kuasa dan rasuah.

Sehubungan itu, katanya, parti politik
tidak seharusnya takut dengan sebarang tindakan pihak berkuasa termasuk Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) jika bebas daripada rasuah.

Beliau yang juga Pengerusi Pakatan Harapan (PH) juga berkata tindakan seperti membekukan akaun bank milik parti politik bukanlah perkara baru dan harus dibenarkan diteruskan tanpa gangguan.

Malah katanya, UMNO pernah dibekukan hartanya dan Perdana Menteri ketika itu, Tan Sri amuhyiddin Yaasin menyokong tindakan tersebut.

“Muhyiddin malah memuji profesionalisme SPRM,” kata presiden PKR itu pada sidang media petang ini.

“Kalau bersih, usah takut,” tambahnya.

Anwar berkata Bersatu perlu bersedia untuk memberi penjelasan sekiranya perlu dan tidak mengganggu badan penguatkuasa, sama ada polis, Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) atau SPRM.

“Dan jika ada pendakwaan, biarlah badan kehakiman bertindak secara bebas,” katanya.

Minggu lalu, Ketua Pesuruhjaya SPRM, Tan Sri Azam Baki mengesahkan siasatan terhadap akaun Bersatu dan mengatakan dua akaun parti itu telah dibekukan bagi membantu siasatan di bawah Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram dan Pencegahan Pembiayaan Keganasan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.