nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SUA UMNO, peguam parti akan lengkapkan maklumat diminta RoS

9 FEB: Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan dan pasukan peguam parti itu sudah berbincang dan akan melengkapkan segala maklumat yang diperlukan Pendaftar Pertubuhan (RoS) berkait aduan usul dua jawatan utama parti tidak dipertandingkan.

Presiden UMNO Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, RoS memberi tempoh 60 hari kepada parti ituuntuk mengemukakan penjelasan dan segala maklumat berkait aduan mengenai usul tambahan pada Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2022, bulan lalu.

Katanya, tempoh 60 hari itu bermula 20 Januari lalu.

“Mereka diberi 60 hari sediakan penjelasan lengkap. RoS ada aktanya tersendiri, saya rasa RoS mempunyai tujuan untuk menjaga kepentingan ahli mana-mana pertubuhan yang didaftarkan dengannya dan kepentingan ahli sebagaimana yang termaktub dalam perlembagaan.

“Saya percaya Setiausaha Agung akan penuhi segala permohonan RoS dan beri maklumat yang lengkap,” katanya pada sidang media selepas Perhimpunan Bulanan Kementerian Kemajuan Desa dan Wilayah (KKDW) di Dewan Seri Lestari KKDW, di Putrajaya hari ini.

Beliau yakin urusan usul tambahan yang dibentang perwakilan pada PAU 2022 adalah mengikut peraturan mesyuarat yang sudah ditetapkan dan selari perlembagaan parti seperti yang sudah termaktub.

“Jadi pada hemat saya, adalah lebih adil RoS mendengar penjelasan dan aduan kedua-dua belah pihak bagi mewujudkan suasana harmoni dalam kalangan ahli dan kepemimpinan supaya tidak timbul soal tafsiran yang pelbagai.

“Ini kerana peranan RoS adalah untuk menjaga kepentingan ahli-ahli pertubuhan yang didaftarkan berdasarkan perlembagaan pertubuhan itu,” katanya.

Aduan kepada RoS dikemukakan ahli UMNO Bahagian Kuala Nerus, Muhammad Aizat Fikri Mohd Nasir dan ahli UMNO Seremban, Muhammad Fiqri Firdaus Muhammad Rom, yang berharap ROS dapat menentukan sekiranya terdapat pertikaian terhadap usul tambahan berkenaan.

Majoriti perwakilan PAU 2022 yang hadir pada perhimpunan itu sebelum ini menyatakan sokongan terhadap usul tambahan dicadangkan wakil UMNO Negeri Sembilan, Mohd Shukri Shamsudin supaya jawatan presiden dan timbalan presiden tidak dipertandingkan dalam pemilihan UMNO akan datang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.