nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lupakan sengketa lepas pemilihan, kerja satu pasukan tumpu PRN

12 MAC: Semua pihak dalam UMNO perlu melupakan segala sengketa selepas pemilihan di semua peringkat selesai nanti dan perlu bersedia berdepan Pilihan Raya Negeri (PRN).

Presiden UMNO Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, beliau
sedia menerima sesiapa juga pemimpin yang dipilih perwakilan dalam pemilihan parti yang sedang berlangsung sehingga 18 Mac depan.

Selepas itu, katanya, semua ahli serta pemimpin UMNO perlu berada dalam satu pasukan bukan sahaja bagi menangkis musuh dari luar, malah untuk berhadapan enam PRN serta Pilihan Raya Umum ke-16 (PRU16).

Beliau yang juga Timbalan Perdana Menteri memaklumkan untuk pemilihan sayap parti, ia hampir selesai, manakala untuk pemilihan Ketua Bahagian, kepimpinan bahagian, Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) dan Naib Presiden di peringkat nasional pada 18 Mac ini.

“Kita akan saksikan sama ada barisan baharu dipilih atau barisan lama dikekalkan. Oleh itu, saya akan terima siapa sahaja yang dipilih oleh perwakilan untuk bersama-sama kepemimpinan.

“Saya harapkan semua yang dipilih berazam dan bekerja keras untuk kukuhkan UMNO.

Kita perlu berada dalam satu pasukan dan saf,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas majlis pengenalan calon Naib Presiden dan Ahli MKT UMNO Peringkat Johor di Kompleks Tan Sri Mohamed Rahmat, di Johor, hari ini.

Hadir sama, Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin dan Datuk Seri Mahdzir Khalid serta Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan.

Ditanya mengenai pemilihan sayap termasuk isyarat diberikan perwakilan dalam pemilihan setakat ini, Ahmad Zahid yang juga Ahli Parlimen Bagan Datuk berkata, ia memperlihatkan sikap kenegerian berjaya diketepikan sama sekali dalam pemilihan sayap, setakat ini.

“Kita juga dapati bukan kerana faktor umur sahaja, tetapi golongan yang muda profesional tetap dipilih untuk jadi pelapis kepada kepimpinan parti.

“Ketiganya, biar apa pun dikatakan penganalisis politik, kita dapati apabila jawatan di peringkat bahagian dan nasional dipertandingkan, lebih ramai yang menawar diri berbanding pemilihan 2018,” jelas beliau.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.