nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

WHO beri amaran COVID-19 masih tidak menentu

19 APRIL: Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) memberi amaran bahawa pandemik COVID-19 masih tidak menentu dan mungkin terdapat masalah lebih lanjut sebelum virus itu merebak dalam corak yang boleh diramal.

Dalam tempoh 28 hari terakhir, lebih 23,000 kematian dan tiga juta kes baharu dilaporkan kepada WHO, meskipun ujian dikurangkan buat masa sekarang.

“Walaupun jumlahnya semakin berkurangan, masih ramai yang mati dan masih ramai jatuh sakit,” kata Pengarah Kecemasan WHO, Michael Ryan, pada satu sidang media.

Menurutnya virus pernafasan tidak berpindah daripada pandemik kepada fasa endemik, sebaliknya bergerak ke tahap aktiviti rendah dan berpotensi mencetus kemuncak wabak itu.

“Kami tidak mematikan suis bagi pandemik coronavirus ini, kemungkinan besar kita akan melihat gelombang berubah kepada corak yang boleh diramal,” katanya.

Jawatankuasa Kecemasan WHO Mengenai COVID-19 bermesyuarat setiap tiga bulan dan perhimpunan seterusnya adalah pada awal Mei ini.

Seperti dalam mesyuarat sebelumnya, ia akan memutuskan sama ada virus itu masih berstatus Kecemasan Kesihatan Awam Kebimbangan Antarabangsa (PHEIC) tahap amaran tertinggi boleh dikeluarkan oleh agensi kesihatan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) itu.

Ryan berkata, virus itu tidak mungkin dihapuskan, sebaliknya akan menjadi seperti influenza, masih menyebabkan penyakit pernafasan yang ketara kepada orang yang mengisytiharkan COVID-19 sebagai PHEIC pada 30 Januari 2020, apabila terdapat kurang daripada 100 kes dan tiada kematian di luar China.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.