nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bawa usul cukup SD ke Parlimen, jangan mengigau mingguan

5 MEI: Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini menyuarakan keyakinannya bahawa pentadbiran yang diterajuinya akan kekal sehingga pilihan raya akan datang. 

“Insya-Allah, kita kerajaan perpaduan kekal penuh hingga pilihan raya akan datang,” katanya apabila ditanya berhubung spekulasi terdapat akuan bersumpah (SD) untuk menumbangkan kerajaan sedia ada.

Beliau berkata demikian selepas menghadiri sambutan ulangtahun Persatuan Bulan Sabit Malaysia (PBSM) di ibu pejabat PBSM, Kuala Lumpur hari ini, ketika diminta mengulas laporan mendakwa pembangkang yang diiterajui oleh Perikatan Nasional (PN) kini mempunyai (SD) mencukupi bagi membentuk kerajaan yang baru.

Tambah Perdana Menteri, pembangkang patut menunggu masa Parlimen bersidang untuk membawa usul SD.

“Tak tak ada masalah dengan usul berkenaan. 

“Ini tiap-tiap minggu dia jadi macam mengigau mingguan – sebelum puasa, sebelum raya, lepas raya, sebelum raya haji, sebelum Thaipusam, tahun baru Cina,” katanya.

Sebelum ini, ada laporan menyatakan bahawa pembangkang sudah mempunyai SD yang mencukupi dan akan menamakan calon perdana menteri dalam masa terdekat.

Negara sebelum ini berdepan dengan pertukaran kerajaan sebanyak tiga kali selepas PH tumbang walaupun menang pada PRU 14.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.