nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pusat tekad selesai isu prasarana di Sabah, ikrar PM

31 MEI : Kerajaan Perpaduan bertekad untuk menyelesaikan masalah prasarana di Sabah terutama membabitkan pendidikan, bekalan air dan jalan raya dengan kadar segera.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata bagi mecapai hasrat itu kerajaan Persekutuan dan kerjaan negeri perlu bekerjasama bagi memastikan segala yang dirancang mampu dilaksanakan dengan sempurna.

“Maka saya buat keputusan esok pagi insya-Allah saya buat mesyuarat tertinggi peringkat Persekutuan dan negeri untuk selesaikan masalah air bersama kerajaan negeri,” katanya berucap pada majlis penutup sambutan Pesta Kaamatan 2023 di Dewan Hongkod Koisaan, Persatuan Kebudayaan Kadazan Dusun (KDCA) di Penampang, hari ini.

Dalam pada itu, Anwar berkata kerajaan juga sedang bertindak untuk memastikan projek Lebuhraya Pan Borneo dan kerja membaik pulih serta penyelenggaraan jalan di Sabah dilaksana dengan kadar segera demi manfaat rakyat di negeri itu.

Katanya, bagi memastikan pelaksanaannya lancar, sebahagian kerja membaik pulih dan penyelenggaraan jalan akan diserah kepada kerajaan negeri mengikut peraturan dan dasar kewangan negara.

“Baru-baru ini juga peruntukan untuk membaiki jalan ini ditingkatkan, peruntukan tertinggi perbaiki jalan yang diberi adalah untuk negeri Sabah. Kita minta tindakan segera,” katanya.

Sebelum ini, Timbalan Ketua Menteri III, Datuk Shahelmey Yahya yang juga Menteri Kerja Raya Sabah dilaporkan berkata 15 pakej kerja dalam Fasa 1 Projek Lebuhraya Pan Borneo Sabah dijadual siap sepenuhnya hujung tahun depan.

Sementara itu, Anwar dalam ucapannya juga memuji usaha serta peranan dimainkan Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor dalam menyelesaikan masalah prasarana dihadapi negeri itu.

Malah kata Anwar, usaha Hajiji itu wajar dijadikan teladan yang baik sebagai seorang pemimpin yang komited menyelesaikan masalah dihadapi negeri serta rakyatnya.

Majlis itu dirasmikan Yang Dipertua Negeri Sabah Juhar Mahiruddin yang turut dhadiri Hajiji dan Timbalan Ketua Menteri I, Datuk Seri Jeffrey Kitingan yang juga pengerusi jawatankuasa sambutan Pesta Kaamatan 2023 dan Presiden KDCA, Tan Sri Joseph Pairin Kitingan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.