nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perarakan masyarakat Borneo dipuji PM

31 MEI : Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim menyatakan penghargaannya kepada sekumpulan masyarakat Borneo yang berarak di jalan raya dengan mengenakan pakaian tradisional suku kaum masing-masing di ibu kota.

Katanya, sebarang usaha yang bertujuan untuk memperkukuh kerukunan sewajarnya perlu didukung.

“Saya ingin menyatakan penghargaan kepada sekumpulan masyarakat Borneo yang baru-baru ini berarak dalam pakaian tradisional mereka di ibu kota dalam usaha mengetengahkan serta menggariskan budaya masyarakat Borneo yang tentunya membentuk aspek kepelbagaian budaya di Malaysia.

“Usaha memberi kefahaman dengan tujuan menjelmakan rasa cinta dan kasih sayang serta bagi memperkukuh kerukunan semestinya didukung terus,” katanya pada satu hantaran di Facebook, hari ini.

Baru-baru ini, beberapa wakil etnik di Sabah dan Sarawak datang ke Kuala Lumpur dengan melakukan ‘flash mob’ sambil memperagakan pakaian tradisional mereka yang bertujuan untuk berkongsi keunikan budaya serta pakaian tradisi mereka kepada masyarakat Semenanjung.

Sementara itu, dalam hantara sama Anwar juga menyampaikan ucapan sempena Pesta Kaamatan dan Hari Gawai.

“Selamat menyambut Pesta Kaamatan dan Hari Gawai kepada seluruh sahabat kita di Sabah dan Sarawak yang menyambutnya dengan penuh meriah setiap tahun.

“Kedua-dua perayaan itu disambut bagi menzahirkan rasa syukur dan gembira atas rezeki yang melimpah ruah serta hasil tuai yang bertambah.

“Kotobian Tadau Tagazo Do Kaamatan dan Gayu Guru Gerai Nyamai kepada seluruh masyarakat Sabah dan Sarawak,” katanya.

Beliau kini berada di Sabah bagi merayakan sambutan Pesta Kaamatan yang turut dihadiri Yang di-Pertua Negeri Sabah, Tun Juhar Mahiruddin dan Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.