nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KDN adakan sesi libat urus dengan cendekiawan, asatizah

9 JUN: Kementerian Dalam Negeri (KDN)
telah mengadakan Majlis Libat Urus Bersama Cendekiawan Islam dan Asatizah di Parlimen, semalam bagi mendapatkan cadangan dan pandangan secara kolektif daripada para jemputan.

Seramai 25 orang cendekiawan dan asatizah yang hadir dan diberikan ruang
untuk mengutarakan cadangan bagi menoktahkan isu-isu berbangkit.

Menurut Menterinya, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail, langkah tersebut juga selaras dengan titah Yang di-Pertuan Agong agar kerajaan mengharmonikan situasi semasa dan pada masa yang sama meletakkan penggunaan kalimah ‘Allah’ pada konteks yang betul dengan mengambil kira keselamatan negara dan kemaslahatan ummah serta kedudukan Baginda serta Raja-Raja Melayu yang lain
sebagai Ketua Agama Islam.

“KDN turut sekali lagi memberikan penerangan terperinci mengenai pendirian dan komitmen kerajaan dalam menyelaraskan peruntukan undang-undang Islam demi keselamatan negara dan kemaslahatan ummah serta kedudukan Institusi Beraja.

“Bagi memastikan KDN memperoleh cadangan dan penyelarasan yang holistik dalam urusan penambahbaikan Arahan Pentadbiran KDN 1986, siri libat urus ini akan diteruskan dengan segmen pemegang taruh yang lain khususnya bersama Key Opinion Leader, Majlis Agama Islam Negeri, dan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM),” katanya dalam satu kenyataan.

Dapatan siri libat urus tersebut, ia akan merumuskan bentuk cadangan penambahbaikan Arahan Pentadbiran yang baharu sebelum diangkat kepada Jemaah Menteri.

“Setelah mengambil kira keputusan dasar daripada Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia, dan Majlis Raja-Raja yang kesemuanya dijadualkan pada tahun 2023.

” KDN ingin menyatakan komitmen KDN dalam menjaga keselamatan dan ketenteraman awam melalui tindakan penyeliaan dan kawalan terhadap penerbitan yang memudaratkan atau mungkin memudaratkan ketenteraman awam dari semasa ke semasa secara
berterusan selaras dengan peruntukan di bawah Akta Mesin Cetak dan Penerbitan 1984 (Pindaan) 2012 serta Perkara 11 Perlembagaan Persekutuan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.