nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Krisis gas punca pelepasan bahan api fosil EU lebih rendah

10 JUN: Pelepasan karbon dioksida (CO2) daripada penggunaan tenaga di Kesatuan Eropah (EU) jatuh sebanyak 2.8 peratus tahun lalu hasil pengurangan penggunaan gas asli berikutan pencerobohan Russia ke atas Ukraine.

Menurut laporan Eurostat , agensi perangkaan EU itu berkata, pelepasan CO2 daripada 27 negara EU adalah hampir 2.4 bilion tan tahun lalu.

Pelepasan karbon dioksida daripada penggunaan tenaga menjadi penyumbang utama kepada pemanasan global dan menyumbang kira-kira 75 peratus daripada semua pelepasan gas rumah hijau buatan manusia di EU.

Walaupun penggunaan gas asli menurun sekitar 13 peratus, pelepasan daripada arang batu dan minyak meningkat sedikit sekali gus mencerminkan usaha yang dilaburkan oleh negara EU untuk mencapai sasaran pengurangan permintaan gas sukarela yang diperkenalkan pada Ogos 2022, ketika konflik di Ukraine mencapai bekalan.

Belanda, Luxembourg dan Belgium menyaksikan kejatuhan terbesar, dengan Belanda mendahului penurunan sebanyak 12.8 peratus.

Pada hujung skala yang lain, Bulgaria mencatatkan peningkatan terbesar dalam pelepasan CO2 sebanyak 12 peratus, diikuti oleh Portugal dan Malta.

EU mempunyai rancangan untuk menjadi ekonomi neutral iklim menjelang 2050, dengan pelepasan gas rumah hijau bersih-sifar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.