nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Beza fahaman politik bukan halangan bincang isu negeri

18 SEPT :  Perbezaan politik antara Menteri Pengangkutan, Anthony Loke Siew Fook dan Menteri Besar Terengganu, Dr Ahmad Samsuri Mokhtar tidak menghalang mereka untuk duduk bersama bagi membincangkan isu negeri serta negara.

Menurut Anthony, pertemuan itu diadakan bagi membincangkan penambahbaikan  pembangunan ekonomi negeri termasuk peranan Laluan Rel Pantai Timur (ECRL) di dua stesen iaitu Permaisuri dan Jerteh.

“Perbezaan fahaman politik tidak menghalang saya untuk menghormati beliau (Samsuri) dengan bersikap profesional dan berkeperibadian baik.

“Apabila beliau menjemput saya untuk bertemu dan bersarapan pagi bersama, sudah tentu saya menerimanya dengan hati terbuka.

“Kami di Kementerian Pengangkutan (MOT) akan terus memastikan kemudahan jaringan ECRL menjadi pemangkin kepada pertumbuhan ekonomi dan membantu pembangunan kawasan industri di Terengganu selari dengan hasrat kerajaan negeri,” katanya menerusi hantaran di Facebook pada Ahad.

Sebelum ini, Ahmad Samsuri yang juga Naib Presiden PAS dilaporkan telah mengadakan pertemuan dengan Anthony.

Menerusi hantaran di Facebooknya, Ahmad Samsuri memberitahu perbincangannya bersama Anthony menyentuh beberapa perkara termasuk pemerkasaan Pelabuhan Kemaman dan memperkukuhkan peranan ECRL di dua stesen iaitu di Permaisuri dan Jerteh supaya dapat digunakan juga sebagai hab kargo.

“Perbincangan selama sejam setengah dalam suasana yang ceria dan positif ini adalah tanda bahawa perlunya sikap positif dalam hubungan kerajaan Persekutuan dan negeri walaupun pegangan politik berbeza,” katanya.

Dalam pada itu, Anthony yang juga Setiausaha Agung DAP, berkata urusan pentadbiran negara dan negeri perlu bersikap profesional serta melaksanakan tugas dengan penuh tanggungjawab.

Katanya, semua pihak perlu menerima hakikat bahawa landskap politik di Malaysia sudah berubah.

“Perubahan landskap politik Malaysia dapat dilihat apabila kerajaan negeri telah dikuasai oleh pelbagai gabungan politik yang berlainan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.