nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perolehan kapal LMS dibuat secara G2G

18 SEPT : Pendekatan rundingan antara kerajaan (G2G) akan dibuat dengan syarat terpilih bagi perolehan kapal Littoral Mission Ship (LMS) Batch 2 untuk Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM).

Menteri Pertahanan, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata semua syarikat yang mengemukakan tawaran sudah melakukan kajian pasaran terlebih dahulu.

“Tender berhubung LMS sudah dibuat dan penilaian diberikan kepada sembilan syarikat yang membuat pembidaan.

“Ia sudah dinilai dan dibuat kajian oleh jawatankuasa penilaian oleh pihak TLDM. Apabila pihak TLDM sudah menilai dan tahu apa model yang ingin dibeli, spesifikasi dan daya kombatan yang diperlukan maka rundingan G2G akan dimulakan,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika menggulung perbahasan usul Kajian Separuh Penggal Rancangan Malaysia Ke-12 (RMKe-12) bagi kementeriannya di Dewan Rakyat, hari ini.

Pada masa sama, Mohamad berkata Kementerian Pertahanan turut  membuat memorandum persefahaman (MoU) dengan negara yang bakal menjalinkan kerjasama.

Jelas beliau, kontrak untuk pembinaan LMS akan dibuat dengan mengambil kira bagaimana sesebuah syarikat itu dipilih oleh negara tersebut. OLEH : AISYAH BADRUL

Get real time updates directly on you device, subscribe now.