nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BN calonkan Amizar di Pelangai

20 SEPT: Ahli Jawatankuasa UMNO Bentong, Datuk Amizar Abu Adam diumumkan sebagai calon Barisan Nasional (BN) bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) N36 Pelangai.

Pengerusi BN Pahang, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail mengumumkan perkara itu pada majlis pengumuman calon BN bagi PRK Pelangai di Dewan Majlis Daerah Bentong, sebentar tadi.

Amizar sebelum ini pernah bertanding di kerusi DUN Ketari pada pilihan raya umum ke-15 (PRU15) lalu.

Sementara itu, Wan Rosdy ketika berucap beliau memuji kepimpinan bekas Pengerusi BN Pahang, Tan Sri Adnan Yaakob yang berjaya melahirkan ramai tokoh berbakat di Bentong.

Di Bentong ini ramai tokoh, ramai yang berbakat, kalau diletakkan semua calon-calon itu boleh menang, insya-Allah. Ini hasil kepimpinan Tan Sri (Adnan) yang melahirkan ramai tokoh-tokoh di Bentong. Tapi hanya satu saja yang boleh dipilih.

“Setelah berbincang dengan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi (Pengerusi BN) tentang calon-calon ini, setelah beliau teliti dan beliau setuju dengan calon ini (Amizar).

“Saya ingin mengumumkan N36 DUN Pelangai dalam kalangan ahli jawatankuasa UMNO Bentong juga. Kita calonkan Datuk Amizar Abu Adam,” katanya.

Dalam pada itu, beliau sempat mengingatkan nama-nama lain yang turut disebut-sebut sebagai calon sebelum ini namun tidak terpilih agar membantu Amizar bagi menjamin kemenangan BN di DUN itu

“Bagi rakan-rakan yang disebut-sebut (sebagai calon) tidak terpilih, kita orang parti, tolonglah kawan kita yang menjadi calon untuk kemenangan.

“Kita orang politik ini perjalanannya masih jauh, kita terus bagi sokongan supaya calon dipilih boleh menang dengan cemerlang,” katanya.

Kerusi N36 Pelangai diisytiharkan kosong susulan kematian penyandangnya dari BN, Datuk Seri Johari Harun yang terlibat nahas pesawat di Lebuhraya Guthrie di Bandar Elmina di Shah Alam, Selangor pada 17 Ogos lalu.

Susulan itu, SPR menetapkan 23 September ini sebagai hari penamaan calon dan 7 Oktober hari pengundian PRK DUN Pelangai membabitkan 16,456 pemilih berdaftar.

Johari menang kerusi itu dengan majoriti 4,048 undi, menewaskan calon PN, Kasim Samat yang mendapat 3,260 undi; Ahmed Wafiuddin Shamsuri daripada Pakatan Harapan (2,031 undi) dan Isa Ahmad daripada Pejuang (65 undi) pada PRU15.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.