nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan terus tumpu isu kemiskinan rakyat, sekolah daif

7 DIS : Kerajaan Perpaduan akan terus memberi tumpuan terhadap pengurusan kebajikan rakyat termasuk menyelesaikan isu sekolah daif, menyelaraskan gaji penjawat awam di seluruh negara, serta menoktahkan kemiskinan,tahun depan.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata penumpuan tersebut amat penting bagi memastikan rakyat tanpa mengira latar belakang kaum dan agama, dapat menikmati hidup yang lebih selesa.

Beliau berkata memandangkan masih ramai rakyat dibelenggu masalah kemiskinan dan termasuk dalam kategori miskin tegar,perkara tersebut antara isu asas yang perlu diselesaikan terlebih dahulu.

“Alhamdulillah, sampai bulan Disember, kita hampir menyelesaikan masalah ini. Miskin masih ramai, tapi saya maksudkan miskin tegar. Kita selesaikan kerana muafakat dan kerjasama antara kementerian, pegawai di semua peringkat, kerajaan negeri, daerah dan mukim,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap merasmikan Hari Penjaja dan Peniaga Kecil (HPPK) Peringkat Kebangsaan 2023 di Buhavan Square di Penampang, hari ini.

Dalam pada itu, Anwar berkata Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Fadillah Yusof yang juga Pengerusi Majlis Pelaksanaan Tindakan Perjanjian Malaysia 1963 diminta untuk membentuk satu jawatankuasa bagi mengkaji isu mengenai harga barang yang tinggi di Sabah dan Sarawak.

“Perkara ini akan ditangani dengan baik termasuk memberi suntikan peruntukan subsidi supaya boleh menurunkan harga barang tinggi seperti ayam dan beras terutama di Sabah,” katanya.

Dalam perkembangan lain, Anwar turut mengingatkan rakyat Sabah supaya tidak mendengar mana-mana ahli politik yang mengeluarkan hujah atau kenyataan tanpa fakta yang jelas.

“Jangan guna hujah orang politik. Orang politik kadang-kadang ikut sentimen untuk menarik sokongan rakyat bawah. Kadang-kadang kenyataan diputar belit,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.