nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada alasan lengah projek kemudahan rakyat Sabah

7 DIS : Pembangunan kemudahan rakyat Sabah perlu dipercepatkan termasuk bekalan air, elektrik dan Lebuh Raya Pan Borneo tanpa sebarang alasan lagi.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata penegasan itu perlu dilakukan kerana terdapat projek-projek pembangunan untuk kemudahan rakyat di negeri ini tertangguh.

Ini termasuk projek Empangan Hidroelektrik Ulu Padas di Tenom yang mampu memberi bekalan elektrik dan air yang selesa untuk rakyat di situ.

“Projek tertangguh antaranya menyebabkan dua kesan iaitu kos meningkat dan kesan kepada harapan rakyat untuk memperoleh kemudahan terutama untuk mendapatkan kemudahan bekalan elektrik dan air. 

“Contohnya empangan ini, pastikan supaya ada pelaksanaan dan pemantauan supaya tiada alasan untuk lengahkan.

“…tekad ini amat kritikal, mendesak untuk rakyat, siapkan lebih cepat dan beri keselesaan kepada rakyat. Itu sikap kita mesti ada sekarang,” katanya, lapor Bernama.

Beliau berkata demikian ketika merasmikan Majlis Pecah Tanah Empangan Hidroelektrik Ulu Padas di Tenom, hari ini.

Turut hadir Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor; Timbalan Ketua Menteri I, Datuk Seri Dr Jeffrey Kitingan; Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Sabah, Sarawak dan Tugas-Tugas Khas); Datuk Armizan Mohd Ali dan Pengerusi Sabah Energy Corporation Sdn Bhd (SEC), Datuk Annuar Ayub.

Anwar ke Sabah dalam rangka lawatan kerja hari ini sebelum ke Labuan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.