nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM ingatkan pemimpin agar tidak rakus, gelojoh

20 FEB : Pemimpin dan pemegang amanah di negara ini diingatkan agar tidak bersikap rakus, angkuh dan gelojoh seperti dilakukan pegawai pada zaman penjajahan British.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata sikap itu tidak sepatutnya ada dalam diri pemimpin hari ini jika mereka ikhlas mahu membina Malaysia ke arah lebih baik.

“Kita tahu tak akan berada di sini…mengecapi nikmat merdeka jika tidak kerana jasa tokoh besar kita terdahulu…sanggup gadai nyawa, harta benda untuk mencari dan mencapai kemerdekaan untuk negara.

“Ini juga peringatan kepada pemimpin yang memikul amanah sekarang supaya belajar daripada elemen dan ciri positif serta baik daripada mereka serta tidak terheret dengan amalan kerakusan, keangkuhan dan kegelojohan pegawai penjajah,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap pada sambutan Hari Ulang Tahun Pengisytiharan Tarikh Kemerdekaan Persekutuan Tanah Melayu ke-68 di Memorial Pengisytiharan Kemerdekaan, Banda Hilir di Melaka, malam ini.

Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata meski Perlembagaan negara ini memberi keistimewaan kepada orang Melayu namun pada masa sama, kaum lain yang turut memperjuangkan kemerdekaan tidak disisihkan.

“Sebab itu dalam melakar Perlembagaan negara oleh pemimpin ketika itu, ditetapkan kedudukan Bahasa Melayu, agama Islam (sebagai) agama Persekutuan, hak keistimewaan (orang) Melayu dan kedaulatan raja Melayu.Tetapi tidak pernah disebut maksud untuk meremehkan hak orang lain, merendahkan darjat orang lain atau menghina mereka.

“Ini kerana mereka diiktiraf sebagai warganegara yang sah bersama dalam Tanah Melayu dalam memperjuangkan kemerdekaan…ini pengajaran penting bagi negara kita,” katanya.

*Foto : Facebook Anwar Ibrahim

Get real time updates directly on you device, subscribe now.