nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Isu beras patut dikendali kementerian bukan orang politik

24 FEB : Isu padi dan beras negara sepatutnya dikendalikan Kementerian Pertanian dan Keterjaminan Makanan (KPKM) bukannya orang politik.

Ketua Pemuda UMNO, Dr Muhamad Akmal Saleh berkata isu makanan ruji itu perlu melibatkan pelbagai pihak termasuk pesawah dan pakar berkaitan.

“Terima kasih Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana menangguhkan cadangan yang telah dikemukakan oleh Ahli Parlimen Bukit Gantang (Datuk Syed Abu Hussin Hafiz Syed Abdul Fasal) berkenaan beras Madani.

“Seharusnya isu padi dan beras ini perlu diketuai dan diuruskan oleh kementerian pertanian dan keterjaminan makanan dan libat urus mesti melibatkan pesawah, pengilang dan juga pakar-pakar dalam bidang ini dan bukannya diuruskan oleh katak politik,” katanya menerusi hantaran di Facebook pada Jumaat.

Semalam, Anwar mengumumkan KPKM akan mengetuai dan menyelaras sesi libat urus dengan lebih terperinci sesegera mungkin bagi menyelaras isu beras putih tempatan.

Perkara itu diputuskan dalam Mesyuarat Khas Majlis Tindakan Sara Hidup Negara (NACCOL) yang diadakan semalam.

Sebelum ini, Syed Abu Hussin tang merupakan Pengerusi Task Force (Kluster Makanan) NACCOL mengumumkan kerajaan akan memperkenalkan Beras Putih Malaysia MADANI.

Menurutnya harga beras tersebut akan dijual pada harga RM30 dengan berat 10 kilogram sekampit dijangka berada di pasaran bermula 1 Mac.

Kenyataan itu menimbulkan polemik dalam kalangan rakyat.

Namun Menteri Pertanian dan Keterjaminan Makanan, Datuk Seri Mohamad Sabu menegaskan belum ada ketetapan dibuat berkait penetapan gred tersebut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.