nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hospital terapung UAE mula rawat rakyat Palestin

26 FEB : Sebuah hospital terapung Emiriah Arab Bersatu (UAE) mula memberikan rawatan terhadap rakyat Palestin yang cedera dalam konflik dengan Israel di Pelabuhan Al-Arish di timur laut Mesir, menurut Agensi Berita Emirates (WAM), lapor Agensi Anadolu.

Hospital yang berkapasiti 100 katil itu dilengkapi dengan pelbagai kemudahan perubatan yang lengkap, termasuk bilik pembedahan dan rawatan rapi, unit radiologi, makmal dan farmasi.

Ia dikendalikan oleh sepasukan 100 kakitangan perubatan dan pentadbiran yang merangkumi pelbagai kepakaran termasuk anestesia, pembedahan am, ortopedik dan perubatan kecemasan.

Hospital terapung itu sebagai tambahan kepada Hospital Sahara yang dibuka di Gaza pada 3 Disember lalu mempunyai kemudahan untuk rawatan perubatan kecemasan dan kes-kes kritikal, seperti pelantar pendaratan helikopter dan bot.

Serangan berterusan Israel di Semenanjung Gaza sejak Oktober lepas, membunuh lebih 29,690 penduduk Palestin dan menyebabkan kemusnahan besar-besaran dan kekurangan barang keperluan. – Bernama.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.