nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Keluar dewan, pembangkang tidak sopan, tidak hormat institusi Agong

27 FEB : Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim menyifatkan tindakan pembangkang yang keluar Dewan Rakyat tanda protes ketika gilirannya berucap itu sebagai tidak sopan dan tidak menghormati institusi Yang di-Pertuan Agong.

Beliau menegaskan Ucapan Tahniah dan Ikrar Taat Setia itu tiada kaitan dengan Perbahasan Titah Diraja yang sedang berlangsung di Dewan Rakyat.

“Saya bantah keras sikap pembangkang keluar tatkala kita nak ucap tahniah kepada Yang di-Pertuan Agong dan merafak sembah tahniah dan terima kasih atas khidmat Agong yang lalu (Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah).

“Saya sepatut datang pagi tadi tetapi kita ada kunjungan rasmi daripada Perdana Menteri Kemboja, Hun Manet. Sebab itu mohon kebenaran bentang jam 2.30 (petang) sebab program Perdana Menteri Kemboja selesai pada jam 1.45 tengah hari, dan ini mengambil kira (perkara yang) harus didahulukan.

“Kalau kita terima kasih setelah akhir sidang itu tidak munasabah. Jadi sepatutnya diberikan pagi tadi,” katanya di Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau mendakwa apa yang berlaku itu kerana ‘dendam kesumat’ dan cemburu buta selain tidak faham titah Yang di-Pertuan Agong.

“Saya sebutkan tadi mengapa beri keutamaan, sekali lagi saya tegaskan tidak ada kaitan dengan Titah Diraja, ini hanya tanggungjawab dewan.

“Setelah lantikan Yang di-Pertuan Agong, kita ungkapkan penghargaan…dan setelah (penamatan pemerintahan) Yang di-Pertuan Agong yang lalu, kita ucapkan terima kasih, itu sahaja,” katanya.

Anwar yang juga Menteri Kewangan sempat menegur tindakan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Hamzah Zainudin yang mengaitkan penerangan yang disampaikan Perdana Menteri dengan Perbahasan Titah Diraja.

“Sepertimana kita tahu, Titah Diraja masih Titah Diraja, walaupun dalam perkara-perkara pokok dari segi dasar masih duduk kepada cadangan kerajaan.

“Tetapi Titah Diraja tentunya ada ruang untuk ditambah dan diperkukuhkan termasuk hal-hal yang menyakitkan hati mereka. Itu sebenarnya yang jadi masalah sekarang,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.