nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Finland kekal negara paling bahagia kali ke-7

20 MAC : Finland kekal dinobat negara paling bahagia di dunia bagi tahun ketujuh berturut-turut, lapor Agensi 

Fakta itu dibentangkan dalam Laporan Kebahagiaan Dunia tajaan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) yang diterbitkan hari ini.

Negara-negara di rantau Nordic turut mengekalkan kedudukan antara 10 negara paling bahagia yang menyaksikan Denmark, Iceland dan Sweden berada di belakang Finland.

Afghanistan yang dilanda bencana kemanusiaan sejak Taliban menguasai semula negara itu pada 2020, berada di kedudukan terbawah bagi 143 negara dalam kajian.

Buat pertama kali sejak laporan itu diterbitkan lebih sedekad lalu, Amerika Syarikat (AS) dan Jerman tidak tersenarai dalam kelompok 20 negara paling bahagia apabila masing-masing berada di tempat ke-23 dan ke-24.

Sebaliknya, Costa Rica dan Kuwait berjaya menembusi senarai 20 negara teratas apabila masing-masing berada pada kedudukan ke-12 dan ke-13.

“Dalam 10 negara teratas, hanya Belanda dan Australia mempunyai populasi lebih 15 juta. Dalam keseluruhan 20 teratas, hanya Kanada dan United Kingdom (UK) mempunyai populasi lebih 30 juta,” menurut laporan itu.

Kedudukan kebahagiaan adalah berdasarkan penilaian diri individu terhadap kepuasan hidup, jumlah Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK), sokongan sosial, jangka hayat yang sihat, kebebasan, kemurahan hati dan rasuah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.