nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

6 MP Bersatu masih belum terima surat tunjuk sebab

28 MAC : Masih tiada perubahan terhadap status enam Ahli Parlimen Bersatu yang mengisytihar sokongan kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebelum ini.

Ahli Parlimen Bukit Gantang, Datuk Syed Abu Hussin Hafiz Syed Abdul Fasal berkata setakat ini mereka masih belum menerima surat tunjuk sebab daripada parti susulan pindaan Perlembagaan, 2 Mac lalu.

“Setakat ini, tidak ada surat tunjuk sebab dan sehingga kini status quo tidak ada apa-apa perubahan,” katanya pada sidang media di Baitul Husna Puchong pada Rabu.

Pada 2 Mac, Perhimpunan Agung Khas Bersatu meluluskan pindaan Perlembagaan parti berkait perlucutan keahlian bagi ahli Parlimen yang menyokong pihak lawan.

Pindaan Perkara 10 Perlembagaan Bersatu akan membolehkan enam ahli Parlimen yang menyokong Anwar mengosongkan kerusi masing-masing.

Selain Syed Abu Hussin, ahli Parlimen lain yang menyokong Anwar ialah Datuk Dr Zulkafperi Hanapi (Tanjong Karang), Zahari Kechik (Jeli), Mohd Azizi Abu Naim (Gua Musang), Datuk Iskandar Dzulkarnain Abdul Khalid (Kuala Kangsar) dan Datuk Suhaili Abdul Rahman (Labuan).

Pada sidang media sama, Syed Abu Hussin berkata mereka sepakat untuk kekal dengan pendirian menyokong dan membantu Anwar.

“Tujuan kami menyokong Anwar atas dua perkara. Pertama, menstabilkan politik negara, memperkukuhkan perdana menteri supaya dapat membangunkan ekonomi dan melaksanakan dasar-dasar kerajaan Madani.

“Kedua ialah untuk membangunkan kawasan-kawasan kami seperti Jeli, Kuala Kangsar, Bukit Gantang, Gua Musang, Labuan dan Tanjong Karang. Ini matlamat kami dan kami tidak akan toleh ke belakang.

“Niat kami ialah untuk membantu rakyat dan kerajaan yang telah memenangi pilihan raya dan telah menang dua pertiga majoriti,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.