nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

FELDA perlu diurus lebih baik

1 APR : Bagi memastikan kerelevanan Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) seiring keadaan semasa, ia perlu diurus dengan lebih baik.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata segala perkara yang merugikan perlu diubah.

“FELDA perlu diurus secara baik dengan meninggalkan pengalaman yang merugikan pada masa lalu dan membawanya ke hadapan dengan lebih baik.

“Tadbir urus FELDA yang baik bukan hanya terhad kepada pengurusan semata-mata tetapi membabitkan seluruh warga FELDA di negara ini,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap pada Majlis Berbuka Puasa MADANI peringkat negeri Perlis 2024 di FELDA Chuping, hari ini.

Menurut Anwar, banyak perubahan yang sudah dilakukan kerajaan demi kelangsungan FELDA di negara ini.

“Apa tugas kerajaan, banyak perubahan yang sudah kita buat terhadap FELDA di mana dahulunya FELDA ini adalah satu kawasan yang agak gelap gelita tetapi kini ia sudah ditambah baik dengan kemudahan lampu jalan yang banyak.

“Selain itu, kita juga mendengar rintihan orang FELDA seperti mengadakan pusat dialisis di mana jika dahulu terpaksa ke Kangar untuk melakukan proses dialisis tetapi sekarang, pusat dialisis sudah diwujudkan setiap FELDA. Ini termasuk kemudahan perumahan di FELDA yang juga kita tambah,” katanya.

*Foto : Facebook Anwar Ibrahim

Get real time updates directly on you device, subscribe now.