nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan sedia RM1.5 bilion untuk Sarawak

20 MEI : Kementerian Kemajuan Desa dan Wilayah memperuntukkan RM1.5 bilion sebagai rancangan boleh pinda dalam Rancangan Malaysia ke-12 untuk pembangunan luar bandar Sarawak.

Menterinya, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi berkata dana yang sangat signifikan itu adalah untuk memudahkan perancangan dan juga pelaksanaan pelbagai upaya bagi mencipta masyarakat luar bandar yang kompetitif 

dan meningkatkan kualiti hidup mereka.”Sebagai menteri yang bertanggungjawab sudah pasti saya akan terus memainkan peranan di dalam pembangunan kawasan luar bandar di Sarawak ini untuk membantu Kerajaan negeri bagi memastikan terutamanya infrastruktur di kawasan luar bandar dapat dipertimbangkan,” katanya, lapor Bernama.

Ahmad Zahid yang juga Timbalan Perdana Menteri berkata demikian ketika majlis sambutan Pra Gawai Sarikei 2024 di Sarikei semalam.

Antara yang menjadi fokus adalah pembinaan jambatan, penyediaan bekalan elektrik dan air bersih dan perkhidmatan telekomunikasi.

Beliau berkata oleh kerana telekomunikasi di negara ini telah dinaikkan kepada 5G, ia tidak hanya akan disediakan di tempat-tempat yang mempunyai penduduk yang ramai.

“Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim sangat prihatin dan mahu supaya kawasan pedalaman di Sarawak dan Sabah harus di diberikan keadilan untuk mendapat liputan 5G supaya kita dapat berhubung dengan dunia luar.

“Ini penting terutamanya untuk anak sekolah sama ada mereka berada di sekolah rendah ataupun di sekolah menengah mahupun yang berada di peringkat pengajian tinggi, dan ini harus dilakukan dalam waktu yang terdekat,” katanya sambil melahirkan keyakinan bahawa Kementerian Digital akan melaksanakannya dengan segera.

Untuk sambutan Hari Gawai tahun ini beliau mendoakan supaya lebih banyak pembangunan dapat dibawa di Sarawak agar rakyatnya lebih makmur.

Bagaimanapun beliau berkata bagi mencapai harapan itu kestabilan politik, perpaduan dan keharmonian di antara kaum harus terus dipelihara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.