nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anak MB Perlis mengaku tidak bersalah kemuka tuntutan palsu RM19,000

23 MEI : Anak Menteri Besar Perlis, Mohd Shukri Ramli didakwa hari ini di Mahkamah Sesyen Kangar atas pertuduhan mengemukakan tuntutan palsu bernilai RM19,000.

Tertuduh, Mohd Syafeeq Mohd Shukri, 35 mengaku tidak bersalah dan memohon untuk dibicarakan selepas pertuduhan dibacakan dihadapan Hakim Nor Salha Hamzah.

Mengikut pertuduhan, Mohd Syafeeq, 35 yang juga menantu kepada Presiden PAS, Tan Sri Abdul Hadi Awang didakwa menyediakan dokumen yang mengandungi butiran palsu membabitkan Pesanan Bekalan Perkhidmatan Kerajaan Negeri Perlis dengan niat untuk memperdaya berjumlah RM19,505.10 pada 14 Februari 2024.

Dokumen berkenaan diserahkan atas nama Mohd Farid Abdul Hamid kepada Pembantu Tadbir Bahagian Pentadbiran Daerah di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis pada 19 Februari 2024 bagi perkhidmatan menyediakan minuman untuk Raja Perlis, Tuanku Syed Sirajuddin Syed Putra Jamalullail di Hospital Tuanku Fauziah, Kangar.

Pertuduhan dilakukan mengikut Seksyen 18 Akta Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) 2009 (Akta 694) yang boleh dihukum di bawah Seksyen 24(2) akta sama.

Mohd Syafeeq kemudiannya dibenar ikat jamin RM20,000 dengan seorang penjamin namun perlu melaporkan diri di pejabat SPRM berhampiran setiap bulan dan menyerahkan pasport kepada mahkamah sehingga perbicaraan selesai.

Mahkamah juga menetapkan 28 Jun depan untuk sebutan semula kes bagi serahan dokumen berkaitan.

Pendakwaan dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya SPRM, Rehab Abdul Shukur manakala tertuduh diwakili peguam, Mohd Fadhly Yaacob.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.