nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada sebab PPBM patah balik kepada PH

5 MEI: Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin telah menunjukkan kewibawaan dalam menangani kes kritikal iaitu Covid-19, sekaligus meyakinkan PPBM tidak lagi akan berpatah balik kepada PH.

Ia secara jelas dinyatakan Ahli Parlimen PPBM Beaufort, Datuk Azizah Dun dimana beliau bersyukur krisis ini berlaku tepat pada masanya dibawah pemerintahan PN.

“Dalam tempoh terdekat ni. PN baru 2 bulan lebih, Perdana menteri telah diuji dengan sesuatu yang amat berat. Seluruh dunia mengalaminya. Dan alhamdulillah dengan team yang dipilih beliau, masalah dapat diatasi dengan baik.

AZIZAH DUN

“Ia merupakan suatu perkara yang patut disyukuri apabila Tan Sri Muhyiddin menjadi PM di saat negara benar-benar memerlukan. Alhamdulillah beliau melaluinya dengan baik,” katanya kepada PNBBC portal

Beliau berkata demikian bagi mengulas kenyataan Timbalan Presiden PPBM, Datuk Seri Mukhriz Mahathir yang menyifatkan parti itu perlu kembali bersama PH bagi memastikan terus mendapat mandate semasa pilihan raya umum akan datang.

Dalam satu kenyataan Mukhriz berkata, beliau sendiri tidak mempunyai jawapan jelas apakah PPBM akan menentang Muafakat Nasional (MN), gabungan yang wujud antara UMNO dan PAS, dan apakah Muhyiddin sebagai presiden parti akan dilantik semula sebagai perdana menteri.

Namun Azizah membidas kenyataan itu dan menyifatkan ia bukan isu utama yang perlu difokuskan ketika ini di saat negara berdepan ancaman wabak Covid-19.

Malah tegasnya, tiada sebab untuk PPBM berpatah balik kepada PH berikutan kegagalan yang ditunjukkan dalam pemerintahan sebelum ini.

“Mereka hanya sibuk dengan politik dan perebutan kuasa sahaja. 

“Malah rakyat juga muak dengan tindakan mereka (PH), orang yang sokong PH sebelum ini juga muak dengan tindakan mereka (PH), kita nak kehidupan rakyat menjadi lebih teratur, rakyat tak nak dengar mereka salahkan kerajaan dulu tak habis-habis sehingga tiada penambahbaikan yang dibuat selama 2 tahun PH perintah negara.

“Jadi apa sebabnya kita nak berpatah balik pada kerajaan yang gagal?” soalnya lagi.

Tambah beliau, PPBM tetap komited dan tetap pada pendirian untuk meneruskan tanggungjawab demi rakyat di bawah pemerintahan PN. – Oleh ASLINDA NASIR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.