nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hantar pulang Pati sebagai signal pada yang lain

8 MEI: Tindakan kerajaan menghantar pulang pendatang asing tanpa izin (Pati) atau waga asing tanpa dokumen bukan zalim.

Malah, tindakan tindakan undang-undang yang diambil terhadap mereka untuk memberi mesej jelas kepada masyarakat dan warga asing bahawa undang-undang negara kekal berdaulat walaupun sedang berdepan ancaman Covid-19.

Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, berkata, tuduhan badan bukan kerajaan (NGO) dari dalam dan luar negara bahawa tindakan Malaysia menghantar pulang 586 warga asing tanpa dokumen zalim adalah tidak benar.

Ini kerajaan kerajaan tetap melayan mereka yang ditahan sama seperti warga asing lain yang memiliki dokumen perjalanan sah.

“Saya hendak beritahu, status pendatang asing tanpa izin ini sama. Bila mereka masuk, mereka bukannya dapat kebenaran masuk dan status perjalanan adalah secara haram.

“Bagi yang masuk secara haram ini tidak kiralah masuk selepas perintah kawalan pergerakan (PKP) atau tidak, undang-undang kita sama sahaja.

“Kalau kata kita zalim sebenarnya tidak betul. Tindakan kita konsisten. Walaupun mereka PATI, kita jaga mereka dengan baik. Kita buat ‘swab test’ yang sama dengan rakyat Malaysia dan semua dapat makanan yang sama,” katanya.

Bercakap dalam program Ruang Bicara Bernama, malam ini. Ismail Sabri menjelaskan, hanya mereka yang ada pas kebenaran, bebas bergerak untuk bekerja.

Katanya, kerajaan tidak boleh lepaskan mereka  hanya kerana mereka datang ke dalam negara ketika Covid-19 kerana akan hantar signal yang salah.

“..ia bukan sahaja kepada rakyat kita yang mahukan tindakan tegas, tetapi juga kepada bakal Pati. Pati tetap Pati,” katanya.

Terdahulu, operasi Jabatan Imigresen ke atas PATI di kawasan perintah kawalan pergerakan diperketatkan (PKPD) di Plaza City One, Malayan Mansion dan sekitar Masjid India menyaksikan 3,352 individu diperiksa.

Seramai 586 ditahan atas kesalahan imigresen dan dihantar ke depoh tahanan untuk tindakan selanjutnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.