nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MoU dirangka menyokong kerjasama PN gabungan 6 parti

17 MEI: Satu memorandum persefahaman (MoU) dirangka bagi menyokong kerjasama Perikatan Nasional (PN) melalui gabungan beberapa parti politik.

Ia membabitkan kerjasama antara Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), Barisan Nasional (BN), PAS, Gabungan Parti Sarawak (GPS), Parti Bersatu Sabah (PBS) dan Parti Solidariti Tanah Airku (STAR).

MoU itu ditandatangani Presiden BERSATU, Tan Sri Muhyiddin Yassin; Pengerusi BN, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi; Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang; Pengerusi GPS, Datuk Amar Abang Abdul Rahman Zohari Abang Openg; Presiden PBS, Datuk Seri Dr Maximus Ongkili dan Presiden STAR, Datuk Dr Jeffrey Kitingan.

Dalam kenyataan bersama, kepemimpinan PN menyatakan, MoU itu bertujuan memperkasa dan memartabatkan keluhuran Perlembagaan Persekutuan, kedaulatan Raja Melayu, prinsip Rukun Negara dan menjamin kebajikan serta kepentingan seluruh rakyat tanpa mengira agama dan bangsa.

Kenyataan itu menjelaskan, MoU itu juga bagi memperkukuh semangat perkongsian dan kekitaan Malaysia di antara Sabah, Sarawak dan Semenanjung demi untuk merealisasikan aspirasi dan matlamat Perjanjian Malaysia 1963 (MA63).

“Memastikan pentadbiran dan pengurusan kerajaan Persekutuan dan negeri yang baik, inklusif serta bertaraf dunia, menjurus ke arah menjaga dan memastikan kebajikan, kepentingan, kemakmuran dan keharmonian rakyat dipelihara dan dipertingkatkan serta menjamin kemajuan serta pemulihan ekonomi dan pembangunan negara.

“Memperkukuh dan memperkasa agenda perpaduan kaum, keharmonian agama dan budaya di dalam kerangka Perlembagaan Persekutuan sebagai paksi kepada kestabilan politik dan kesejahteraan negara.

“Memperkukuh PN melalui amalan musyawarah dan rundingan berlandaskan sikap dan sifat saling menghormati atas kepelbagaian agama, kaum dan budaya demi kepentingan negara dalam kerangka Perlembagaan Persekutuan dan prinsip Rukun Negara,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.