nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong telah bertindak telus dan adil lantik Muhyiddin

1 MEI: Yang di-Pertuan Agong Al Sultan Abdullah Ibni Sultan Ahmad Shah bertitah, baginda telah menggalas amanah dengan telus dan adil selaras konsep Raja Berpelembagaan dan Demokrasi Berparlimen dalam proses melantik Perdana Menteri ke 8.

Titahnya pelantikan Tan Sri Muhyiddin Yassin setelah melalui semua proses selaras perlembagaan kerana mendapat kepercayaan majoriti dan layak dilantik sebagai Perdana Menteri.

Ini termasuk mengadakan pertemuan dengan semua ahli-ahli parlimen pada 25 dan 26 Feb serta menitahkan semua parti mengemukakan calon nama bakal Perdana Menteri.

“Atas permintaan, Beta berkenaan melanjutkan tempoh kemuka pencalonan agar masa yang cukup diberikan untuk Beta buat perhitungan secara demokrasi.

“Dalam pertandingan ada penamatnya, kemelut politik negara tidak boleh dibiarkan tanpa penghujung,” titah Al Sultan Abdullah ketika menyampaikan titah merasmikan Penggal Ketiga Persidangan Dewan Rakyat hari ini.

Terdahulu titah baginda, pada 24 Februari lalu, neratif lanskap politik negara telah sekali digegarkan menerusi peletakan jawatan Perdana Menteri ke 7.

“Sekitar jam 5 petang, beta telah berkenaan menerima menghadap Yang Berhormat Tun Dr Mahathir Mohamad. Dalam perteman tersebut, beta telah meminta Tun Dr Mahathir untuk tidak meletak jawatan namun beliau tetap dengan keputusannya,” titah baginda.

Menurut baginda, setelah melalui semua proses dan selaras perlembagaan didapati Muhyiddin mendapat kepercayaan majoriti ahli-ahli berhormat dan layak dilantik Perdana Menteri ke 8.

Yang di-Pertuan Agong turut menghargai kematangan ahli-ahli Dewan Rakyat dan rakyat yang memainkan peranan berhemah dan beretika sehingga baginda boleh menggalas amanah tersebut selepas Tun Dr Mahathir Mohamad meletak jawatan.

.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.