nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan berlagak jadi hero lindungi PATI tegas Ismail Sabri

27 MEI: Pemimpin politik atau mana-mana badan bukan kerajaan (NGO) tidak perlu ambil kesempatan untuk menjadi hero kepada pendatang asing tanpa izin (PATI).

Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata negara mengambil tindakan yang betul dengan menangkap PATI berikutan mereka masuk ke negara ini tanpa permit bekerja.

“Tidak baik menuduh Malaysia bertindak tanpa perikemanusiaan.

“Sebenarnya negara lain jauh lagi teruk kendalikan PATI. Di negara kita kira baik lagi,” katanya pada sidang media hariannya hari ini.

Beliau berkata demikian susulan terdapat dakwaan pekerja asing dilayan teruk oleh kerajaan termasuk menangkapnya ketika perintah kawalan pergerakan diperketatkan sebelum ini.

Ismail Sabri berkata ramai yang keliru kerana terdapat dua kategori pekerja asing di negara ini iaitu yang ada permit bekerja dan masuk secara haram.

Katanya, yang masuk secara sah akan mereka dilindungi sebagai pekerja yang mendapat permit.

“Tidak kira sektor mana seperti pekerja ladang, perumahan, mereka menerima berbagai faedah daripada majikan mereka kerana masuk secara sah dan dapat permit.

“Yang timbul isu kategori kedua masuk secara haram tak punyai sebarang dokumen perjalanan. Itu pun kita bertindak secara kemanusiaan kita letak di depot tahanan imigresen dan diberi makan secukupnya,” katanya.

Ismail Sabri berkata apabila timbul Covid-19 di depot tahanan, kerajaan meminta PATI membuat saringan 100% supaya mereka dapat diselamatkan.

Katanya, jika dijangkiti Covid-19, mereka akan dihantar ke Maeps untuk rawatan.

“Setengah PATI ditangkap masuk lorong tikus, takkan nak beri layanan istimewa seperti bebaskan mereka. Ini langgar undang-undang.

“Dakwaan serbu PATI sewaktu PKPD tak betul. PATI tak punyai dokumen perjalanan takkan nak biar macam orang lain hidup seperti biasa.

“Salah dari segi imigresen biar mereka bebas, akhirnya dibawa ke depot. Kita serbu dan saring mereka 2 kali. Jika negatif hantar ke depot,” katanya.

Ismail Sabri berkata kerajaan juga meminta Jabatan Imigresen berbincang bersama Kementerian Luar dan negara asal untuk menghantar mereka pulang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.