nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pemandu mabuk: Kerajaan perlu ikut jejak langkah Kelantan

27 MEI: Badan Perhubungan PAS Kedah menyokong gesaan kerajaan untuk menghadkan premis jualan arak supaya diminum di rumah sahaja.

Sokongan itu jelas dinyatakan Pesuruhjayanya, Ahmad Yahaya dengan menyifatkan tindakan itu mampu mengurangkan kadar risiko kematian melibatkan pemandu mabuk dengan mangsa yang tidak bersalah.

Katanya lagi, perkara ini perlu dibendung dengan segera supaya kes tidak menjadi lebih kritikal pada masa akan datang.

“PAS Kedah berpandangan isu besar ini hendaklah segera diatasi memandangkan senario menakutkan ini seumpama virus juga yang natijahnya adalah membunuh.

“Industri arak di Malaysia berjumlah lebih 20 bilion yang entah berapa ramai lagi rakyat Maysia akan kehilangan nyawa sehingga memenderitakan juga mereka yang tidak berdosa seperti pasangan, ahli keluarga dan anggota masyarakat setempat,” katanya dalam satu kenyataan.

Dalam masa yang sama, pihaknya turut menyokong tindakan kerajaan untuk menubuhkan Jawatankuasa Khas Kabinet dengan penglibatan beberapa kementerian supaya kes boleh ditangani segera.

“Dengan memenuhi tuntutan, PAS meminta Jabatan Kastam dan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) menggantung semua lesen penjualan arak dan minuman beralkohol yang dijual secara terbuka di rangkaian kedai serbaneka 24 jam.

“Malah kerajaan perlu menghadkan premis jualan untuk minum di rumah sahaja. Kerajaan Negeri Kelantan sudah memulakan tindakan ini seawal 1990an lagi dan ia berjaya,” jelasnya lagi.

Tambah beliau, perkara ini tidak boleh dilengahkan lagi kerana sejak PN mentadbir, lima kematian telah dicatat kerana pemandu mabuk, sekaligus menjadikan ia sebagai kes utama yang perlu dibendung.

Dalam kejadian awal pagi semalam, seorang lelaki maut dalam nahas jalan raya ketika dalam perjalanan untuk bertugas syif malam di Jalan Pintasan Kuantan.

Kejadian berlaku di Kuantan apabila pemandu kereta jenis Toyota C-HR yang datang dari arah Semambu memasuki jalan menghala ke pelabuhan secara melawan arus.

Kemalangan sebelum ini juga menyebabkan seorang anggota polis maut selepas dirempuh sebuah kenderaan pacuan empat roda, dipandu oleh individu mabuk.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.