nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

1,800 individu memasuki Kelantan, negatif COVID-19

31 MEI: Ujian saringan Covid-19 terhadap 1,800 individu yang memasuki Kelantan sepanjang tiga hari, didapati negatif.

Pengarah Jabatan Kesihatan Negeri, Datuk Dr Zaini Hussin, berkata ujian sampel berkenaan diambil di sekatan jalan raya (SJR) di sempadan negeri dan Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra (LTSIP).

“Kita mengambil sampel selama tiga hari bermula 21 Mei lalu termasuk di SJR Pasir Puteh, Gua Musang dan Jeli.

“Kesemua ujian saringan yang diambil adalah negatif dan kita yakin wabak Covid-19 tidak menular ke Kelantan menyebabkan individu yang masuk ke negeri ini tidak perlu lagi menjalani saringan,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas menghadiri Mesyuarat Jawatankuasa Kerja Keselamatan Negeri (JKKN) Khas yang dipengerusikan oleh Menteri Besar Kelantan, Datuk Ahmad Yakob.

Dr Zaini turut memaklumkan, ujian saringan juga dilakukan terhadap lebih 50 pendatang asing tanpa izin (PATI) di depoh tahanan Tanah Merah dan Penjara Pengkalan Chepa dengan keputusannya adalah negatif.

Namun katanya, pihaknya akan sentiasa mengambil sampel setiap kali kemasukan PATI ke depoh tahanan dan penjara.

Dalam perkembangan lain, Dr Zaini turut memaklumkan kesemua kontak rapat wanita mengandung yang positif Covid-19, di Kuala Krai adalah negatif.

“Kita mengambil seramai 30 sampel yang dikenal pasti kontak rapat mangsa sama ada di Ampang, Selangor serta Kuala Krai. Kesemua mereka adalah negatif,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.