nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Melaka masih stabil di bawah PN

1 JUN: Melaka kekal konsisten di bawah pentadbiran kerajaan Perikatan Nasional (PN) meskipun diganggu dengan pelbagai kontroversi dari pihak pembangkang.

Menjelaskan perkara itu, Exco Kerajaan Negeri Melaka, Datuk Seri Idris Haron berkata, PN Melaka kini berada dalam keadaan stabil, namun terdapat beberapa perkara perlu dilihat semula bagi menambah baik kesatuan dalam gabungan parti itu sendiri.

“PN ada 17 kerusi, 11 PH. 17 kerusi ni bukan bermakna kita selesa. Sebab yang kita bimbang sama ada kita boleh ‘perform’ pada rakyat, kita tak langsung bimbang di tolak PH, tapi bimbang ditolak rakyat.

“Tapi pada pembangkang di Melaka ni, kita (PN) sangat rapuh. Maka sebab itu kita jangan beri peluang kepada mereka untuk mencari kesalahan PN yang dilihat semakin baik di Melaka ni,” katanya kepada PNBBC Portal.

Beliau mengulas tentang desas-desus yang dilaporkan sebuah akhbar bahasa Cina kononnya akan berlaku perubahan kerajaan negeri di Melaka.

Walau bagaimanapun, jelas Idris yang juga merupakan bekas Ketua Menteri Melaka, usaha itu memerlukan kesatuan dari gabungan PN secara keseluruhan supaya mampu kekal mentadbir sehingga selepas Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

“Jangan ada kumpulan pendek akal dalam kalangan penyokong PN. Umpamanya sibuk dengan demonstrasi yang dijalankan. Tindakan pendek akal oleh segelilintir penyokong-penyokong seperti inilah mengukuhkan lagi tanggapan bahawa kerajaan PN Melaka rapuh serta menebalkan kebencian rakyat pada PN apabila PN dilihat rakus dan tidak bersyukur.

“Sebab pembangkang memang tak ada kerja lain. Mereka hanya nak jatuhkan kerajaan. Sama juga dengan kerajaan Persekutuan, DAP dan rakan-rakannya akan sentiasa berusaha jatuhkan kerajaan.

“Sama juga di Melaka. Pembangkang takkan berhenti gunakan ruang dan peluang untuk menunjukkan pada rakyat yang kerajaan sekarang ‘not fit to Melaka’,” ujarnya lagi.

Mengenai spekulasi yang menyatakan dirinya akan dipecat, beliau turut menafikan perkara itu.

“Saya okay. Tak ada pun kata saya nak lompat sana lompat sini, tiba-tiba ada spekulasi, buat kenyataan pecat Idris. Tu semua karut. Saya tak tahu siapa bawa cerita ni. Tapi saya yakin ia provokasi pembangkang dari segelintir pemimpin,” ujarnya lagi. – Oleh ASLINDA NASIR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.