nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Semua peserta kem Road To Tokyo bebas COVID-19

2 JUN: Semua 38 pemain, jurulatih, atlet ‘sparring’, pengurus sukan, anggota sokongan serta pegawai khidmat sokongan sains dan perubatan yang terbabit dengan Kem Latihan Pusat Program Road To Tokyo (Sukan Olimpik Tokyo 2020) di Akademi Badminton Malaysia (ABM), Bukit Kiara di Kuala Lumpur mulai semalam, disahkan bebas jangkitan COVID-19.

Ketua Pengarah Majlis Sukan Negara (MSN), Datuk Ahmad Shapawi Ismail berkata, perkara itu disahkan selepas keputusan ujian saringan dilakukan terhadap individu terbabit didapati negatif.

“Semua peserta kem sudah menjalani ujian swab untuk COVID-19 semasa sesi pendaftaran di pusat latihan masing-masing (semalam). Berdasarkan keputusan yang telah diperoleh daripada makmal perubatan BP Healthcare pada hari ini, sukacita dimaklumkan bahawa keputusan untuk ujian COVID-19 untuk pusat atihan di ABM yang melibatkan 38 orang adalah negatif.

“Bagi keputusan Ujian Swab membabitkan 24 atlet, pengurus, pegawai, anggota khidmat sokongan, pegawai sains dan perubatan di Pusat Latihan Perahu Layar Langkawi, pula keputusannya belum diperolehi daripada makmal perubatan BP Healthcare dan dijangka hanya akan di perolehi pada hari Rabu (esok),” katanya dalam kenyataan media hari ini.

Sebelum ini, media melaporkan atlet dan pegawai yang terbabit dengan Kem Latihan Berpusat Program ‘Road To Tokyo’ (RTT) bermula 1 Jun hingga 30 Jun akan menjalani tiga proses saringan COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.