nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan belanja RM200 juta diskaun pengguna elektrik

2 JUN: Kerajaan telah membelanjakan RM200 juta untuk memberikan diskaun kepada semua pengguna elektrik di Semenanjung menerusi Pakej Rangsangan Ekonomi Prihatin (PRIHATIN).

Menteri Tenaga dan Sumber Asli, Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah berkata, daripada jumlah keseluruhan itu RM149 juta untuk diskaun kepada 7.6 juta pengguna elektrik di kediaman manakala selebihnya kepada sektor komersial dan industri.

“Sukacita saya memaklumkan juga bahawa sehingga 28 Mei 2020, kerajaan telah membelanjakan sebanyak RM200 juta untuk memberi diskaun kepada pengguna-pengguna elektrik di Semenanjung di bawah Pakej Rangsangan Ekonomi Prihatin Rakyat (PRIHATIN),” katanya menerusi kenyataan hari ini.

Anuar menyeru kepada semua pengguna yang memerlukan penjelasan lanjut mengenai mekanisme pengebilan sepanjang tempoh PKP ini boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai bil-bil mereka di Kedai Tenaga di seluruh negara yang dibuka sepenuhnya mulai 1hb Jun 2020 selain menghubungi talian TNB Careline 1-300-88-5454 yang beroperasi setiap hari (8 pagi hingga 5 petang) dan saluran digital Facebook TNB Careline.

Aduan juga ujarnya boleh dibuat terus kepada Suruhanjaya Tenaga melalui Sistem eAduan (https://bit.ly/eaduanST), talian telefon 03-8870 8800 atau e-mel eaduan@st.gov.my

“Saya berharap agar melalui langkah-langkah yang telah dilaksanakan oleh Kementerian saya, Suruhanjaya Tenaga dan Tenaga Nasional Berhad (TNB) sedikit sebanyak dapat memberi manfaat kepada para pengguna elektrik dalam menghadapi cabaran berikutan penularan wabak Covid 19,” tambahnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.