nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRU-15 diadakan jika politik Malaysia terus bergolak

4 JUN: Kemungkinan Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) diadakan adalah sangat tinggi jika politik negara terus bergolak.

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, jika keadaan itu berpanjangan, kerajaan tidak dapat memberi tumpuan terhadap usaha memulihkan ekonomi negara ekoran Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

“Percayalah majoriti rakyat akan lebih rela memilih untuk berdepan dengan risiko yang ada dan menuntut Parlimen dibubarkan.

“Ini kerana majoriti rakyat sudah berasa muak dengan drama politik yang sedang berlaku hari ini,” katanya melalui Facebook.

Beliau menambah, jika Perikatan Nasional (PN) dan Pakatan Harapan (PH) berterusan tidak dapat mencapai perbezaan sokongan majoriti di Parlimen yang nyata menjelang sidang Parlimen seterusnya, adalah lebih baik semua pihak menghentikan drama politik dan membiarkan kerja pemulihan ekonomi dilakukan tanpa gangguan.

Pada masa yang sama, Najib berpandangan, Kementerian Kesihatan dan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) perlu mula merangka prosedur operasi standard (SOP) mengendalikan pilihan raya.

“Biarpun wabak COVID-19 dalam keadaan terkawal, mengadakan pilihan raya adalah satu risiko yang amat besar kepada kesihatan rakyat dan ekonomi negara,” ujarnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.