nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Siasat segera isu akaun bank taikun hartanah – Pemuda PAS

5 JUN: Semua sayap Pemuda PAS negeri dan kawasan diarahkan membuat laporan polis berhubung isu arahan membatalkan pembekuan empat akaun bank milik seorang taikun hartanah melibatkan bekas Menteri Kewangan, Lim Guan Eng dan bekas Peguam Negara, Tommy Thomas.

Ketua Dewan Pemuda PAS, Ir Khairil Nizam Khiruddin berkata, tindakan itu perlu bagi menyiasat sama ada dakwaan tersebut adalah sahih atau sebaliknya.

“Kami percaya bahawa perkara ini haruslah disiasat dengan seadil-adilnya dan didakwa sekiranya terbukti ada unsur jenayah kolar putih berlaku dalam kes ini,” katanya dalam kenyataan media hari ini.

Mengulas lanjut, beliau memberitahu, pendedahan berkenaan adalah sesuatu yang amat mengejutkan dan berkemungkinan membuka kepada lebih banyak skandal dan rasuah yang dilakukan pada zaman pentadbiran Pakatan Harapan (PH).

“Kita harapkan agar suatu penyiasatan yang tegas dilakukan berikutan pendedahan ini,” jelasnya.

Sebelum ini, media melaporkan Guan Eng pernah meminta Peguam Negara membatalkan arahan pembekuan membabitkan beberapa akaun bank milik seorang taikun hartanah yang sedang disiasat berhubung transaksi kira-kira RM4 juta dana berkait 1MDB.

Pendedahan itu kurang sebulan selepas pihak berkuasa dikritik kerana bersetuju melepaskan Riza Aziz dengan syarat dia mengembalikan wang yang didakwa diselewengkan daripada syarikat milik negara itu.

Tommy dikatakan membuat keputusan terbabit walaupun diberitahu SPRM yang wang sebanyak RM4 juta gagal dipulangkan oleh taikun itu kepada kerajaan.

Bekas Peguam Negara itu kemudiannya mengarahkan SPRM menarik balik pembekuan ke atas emmpat akaun bank berkenaan, menurut surat jawapannya kepada Lim. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.