nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hamas umum 4 strategi lawan AS-Israel

6 JUN: Ketua Biro Politik Hamas, Ismail Haneyya mengumumkan empat strategi bagi menangani Perjanjian Abad Ini yang ditaja Amerika Syarikat (AS) dan rancangan rejim Zionis Israel merampas sebahagian besar kawasan di Tebing Barat.

Memetik laporan Palestinian Information Center, beliau menyeru agar rakyat Palestin melupakan tentang Perjanjian Oslo kerana inisiatif itu menjadikan perjuangan membebaskan Palestin sebagai gerakan kemanusiaan.

Bagi strategi kedua pula, Ismail menekankan tentang penentangan bersenjata secara menyeluruh terhadap pendudukan rejim Zionis Israel.

“Telah dibuktikan oleh gerakan pembebasan di seluruh dunia bahawa pembebasan tidak dapat dilakukan tanpa mengangkat senjata,” tegasnya.

Strategi ketiga yang digariskan beliau menekankan tentang keperluan membina semula Pertubuhan Pembebasan Palestin (PLO) dan membentuk kepimpinan yang teratur untuk rakyat Palestin.

Ismail berkata, strategi keempat menggariskan tentang usaha menamatkan ketegangan dan konflik dalaman di dunia Arab serta menumpukan usaha melindungi rantau itu daripada ancaman Perjanjian Abad Ini yang bertujuan menjaga kepentingan AS-Israel.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.