nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Majlis pantau pembangunan di 3 Wilayah Persekutuan ditubuhkan

7 JUN: Majlis Tindakan Pembangunan Persekutuan (MTPP) akan ditubuhkan tidak lama lagi bagi mengawasi serta memantau pelan pembangunan ekonomi di tiga Wilayah Persekutuan, iaitu Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan.

Menteri Wilayah Persekutuan Tan Sri Annuar Musa berkata, majlis itu yang akan dipengerusikan beliau sendiri bakal ditubuhkan di Labuan sebagai instrumen pemantauan pembangunan ekonomi pulau tersebut.

“Kami membincangkan keperluan menubuhkan majlis ini pagi tadi, termasuk di Labuan yang akan meletakkan agensi kerajaan persekutuan yang relevan di bawah 1 bumbung (dalam majlis itu) bagi memantau semua projek pembangunan ekonomi kerajaan di sini,” katanya kepada media selepas menyerahkan surat lantikan Majlis Perwakilan Penduduk (MPP) di Wisma Perbadanan Labuan hari ini.

Beliau berkata, perlu terdapat pelan pembangunan baru untuk Labuan di bawah kerajaan Perikatan Nasional (PN) dalam memenuhi keperluan semasa rakyat dan pulau itu.

“Labuan tidak seharusnya bergantung semata-mata kepada sektor minyak dan gas serta kewangan antarabangsa, sebaliknya ia perlu merangkumi lebih banyak sektor yang menjana hasil yang lebih mampan… kita mahu Labuan menjadi dinamik dan mampan,” katanya.

Annuar juga berkata Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) yang menjadi ‘mata dan telinga kerajaan’ akan kekal di Labuan.

“Akan ada elaun tambahan kepada JKKK daripada Perbadanan Labuan, selain elaun tetap daripada Kementerian Pembangunan Luar Bandar,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.