nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Henti tuduhan tak berasas terhadap Muhyiddin

9 JUN: Semua pihak diminta menghentikan segera sebarang bentuk tuduhan tidak berasas terhadap Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Memetik laporan Sinar Harian, Ketua Bersatu Bahagian Pasir Salak, Datuk Zainol Fadzi Paharudin berkata, semua ahli parti wajar meraikan semua pandangan dan perbezaan selagi tidak memudaratkan serta melanggar Perlembagaan parti.

Beliau turut menegaskan pendirian Bersatu Bahagian Pasir Salak yang tidak bersetuju dengan apa juga perbuatan yang melanggar peraturan parti.

“Bersatu Bahagian Pasir Salak menzahirkan rasa amat sedih atas krisis yang berlaku di dalam kepimpinan Bersatu. Kita tidak berjuang demi mana-mana individu tetapi demi agama, bangsa dan negara tercinta.

“Kami mohon juga supaya tuduhan tanpa asas kepada Presiden Bersatu oleh mana-mana pihak dihentikan segera,” katanya.

Zainol Fadzi menambah, Bersatu Bahagian Pasir Salak sebulat suara memberi sokongan padu kepada Muhyiddin untuk terus menerajui parti dan memangku jawatan Pengerusi Bersatu yang ditinggalkan Tun Dr Mahathir Mohamad.

Dr Mahathir dan konco-konconya berterusan menyerang Muhyiddin sejak mereka digugurkan keahlian dari parti pada 28 Mei lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.