nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Muhyiddin solat Jumaat di Masjid Saidina Umar Al-Khattab

12 JUN: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menunaikan solat Jumaat di Masjid Saidina Umar Al-Khattab, Bukit Damansara hari ini setelah masjid dan surau Jumaat dibuka semula.

Beliau berkata, sejak pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pada 18 Mac lalu, masjid dan surau Jumaat tidak dibuka untuk aktiviti solat berjemaah sebaliknya umat Islam disaran menggantikan solat Jumaat dengan solat zohor di rumah.

“Daripada pemerhatian saya, pengurusan masjid telah memastikan Prosedur Operasi Standard (SOP) yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan dipatuhi.

“Lebih membanggakan saya, para jemaah juga mematuhi peraturan yang dilaksanakan dengan tertib,” katanya dalam hantaran Facebook miliknya, hari ini.

Muhyiddin juga melihat jemaah memberi kerjasama yang baik dengan berbaris dan merekodkan bacaan suhu badan masing-masing sebelum dibenarkan memasuki masjid.

Selain itu, beliau memberitahu, jemaah juga membawa sejadah sendiri dari rumah dan duduk dalam jarak 1 meter antara jemaah dalam saf.

“Saya berdoa situasi COVID-19 di negara kita yang semakin reda akan pulih sepenuhnya bagi membolehkan seluruh umat Islam dapat menunaikan solat Jumaat dan solat berjemaah di masjid dan surau seperti sebelum wabak ini melanda negara kita. Insya-Allah,” katanya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.